Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900
Email: marketing@archimedes.gr
Εκτυπωτές Γραφείου & Αναλώσιμα Toshiba

Η Αρχιμήδης ΑΕ είναι επίσημος διανομέας των εκτυπωτών Toshiba για την Ελλάδα.

Η TOSHIBA κατέχει ηγέτιδα θέση στην αγορά των επαγγελματικών εκτυπωτών γραφείου (μεγάλα φωτοαντιγραφικά και πολυμηχανήματα Α3/Α4, έγχρωμοι, ασπρόμαυροι) καθώς και είναι πρωτοπόρος στις λύσεις εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων Managed Print Services (MPS) και Managed Document Services (MDS) προσφέροντας στην επιχείρηση πολύ οικονομική, φιλική και ασφαλή διαχείριση των εκτυπωτικών της μηχανημάτων και των παραγόμενων εγγράφων της.

Προσφέρουμε στην ελληνική αγορά την πλήρη γκάμα των εκτυπωτών και original αναλωσίμων της Toshiba σε εξαιρετικές τιμές, άριστη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση και ταχύτατους χρόνους παράδοσης.

Στο site μας παρουσιάζουμε μία σειρά από επιλεγμένα μοντέλα της Toshiba. Αν επιθυμείτε να πάρετε πληροφορίες για κάποιο άλλο μοντέλο ή αν θέλετε να αγοράσετε αναλώσιμα ή υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης ή αν επιθυμείτε να σας επισκεφτεί ένας εξειδικευμένος μηχανικός μας για να σας προτείνει μία ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης και διαχείρισης εγγράφων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 6690900 ή στέλνοντάς μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..