Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900
Email: marketing@archimedes.gr

Ο Όμιλος Θεοδώρου νέος επίσημος διανομέας των εκτυπωτών γραφείου Toshiba

Με ευχαρίστηση σας γνωρίζουμε ότι η Αρχιμήδης ΑΕ, μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, ανέλαβε τη διανομή των συστημάτων εκτύπωσης και αυτοματισμού γραφείου TOSHIBA για την Ελλάδα.

Η TOSHIBA κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των επαγγελματικών εκτυπωτών γραφείου (μεγάλα φωτοτυπικά και πολυμηχανήματα Α3/Α4, έγχρωμα, ασπρόμαυρα) καθώς και είναι πρωτοπόρος στις λύσεις διαχείρισης εγγράφων Managed Printing Services (MPS) προσφέροντας στην επιχείρηση πολύ οικονομική, φιλική και ασφαλή διαχείριση των εκτυπωτικών της μηχανημάτων και των παραγόμενων εγγράφων της. Η TOSHIBA συμπληρώνει τις λύσεις που προσφέρει η Αρχιμήδης ΑΕ με τους εκτυπωτές Α4 της επίσης κορυφαίας Ιαπωνικής BROTHER.

Εδώ και 35 χρόνια, οι πελάτες μας αναμένουν από εμάς να κάνουμε τη διαφορά εκπλήσσοντάς τους καθημερινά με τεχνολογικές λύσεις εκτύπωσης και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που αυξάνουν την παραγωγικότητα, μειώνουν σημαντικά το κόστος και απλοποιούν τις διαδικασίες τους. Μπήκαμε στο χώρο των εκτυπωτών γραφείου για να κάνουμε τη διαφορά!

Για να μάθετε περισσότερα για τα συστήματα εκτύπωσης και αυτοματισμού γραφείου TOSHIBA, παρακαλώ, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας . Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6690900.

Παρακαλώ επιλέξτε
Invalid Input
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας
Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.
Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.
Invalid Input
Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ