Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900
Email: marketing@archimedes.gr

Τέσσερα νέα σημαντικά έργα ανέλαβε και υλοποίησε η ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ BARCODE SOLUTIONS τους τελευταίους μήνες στους χώρους της αυτοματοποίησης της αποθήκης, της διακίνησης και των πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία υλοποίησε με επιτυχία λύσεις αυτοματοποίησης στις παρακάτω εταιρείες:

  • Στην εταιρεία logistics HORIZON: Σύστημα αυτοματοποίησης διακίνησης-ταξινόμησης προϊόντων (sorting) καθώς και ηλεκτρονική διαχείριση των παραλαβών, του picking και των απογραφών με τη χρήση της τεχνολογίας των barcodes.
  • Στην εταιρεία εμπορίου και διανομής ειδών διατροφής ΣΙΜΟΣ FOOD GROUP: Εφαρμογή φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου (ex-Van).
  • Στην εμπορική εταιρεία ενδυμάτων CAMEL ACTIVE: Λύση αυτοματοποίησης διαδικασιών picking στην αποθήκη και αυτόματη παραγγελιοληψία πωλητών με τη χρήση φορητών τερματικών PDAs MOTOROLA.
  • Στην εταιρεία αποθήκευσης και διακίνησης αυτοκινήτων ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ: Ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης εμπορευμάτων.

Η ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ BARCODE SOLUTIONS εξειδικεύεται από το 1992 στην ολοκλήρωση και υποστήριξη λύσεων που αυτοματοποιούν τις διαδικασίες της αποθήκης, των πωλήσεων και της διακίνησης των προϊόντων. Οι λύσεις της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί για να υλοποιούνται και να λειτουργούν «εύκολα και γρήγορα». Η εταιρεία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 1.000 εφαρμογές σε μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους του εμπορίου (B2B και B2C), της βιομηχανίας και των logistics.

Περισσότερες πληροφορίες στο νέο και ανανεωμένο website της εταιρείας: www.archimedes.gr

Ενδιαφέρεστε για παρόμοιες εφαρμογές; Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6690900.

Φόρμα Επικοινωνίας

Invalid Input

Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Invalid Input

Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ