Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900
Email: marketing@archimedes.gr

«Το όφελος μας ήταν η επιτάχυνση των εργασιών, η αποφυγή των ανθρώπινων λαθών και ο ακριβής έλεγχος του εταιρικού μας στόχου»

Κωνσταντίνος Μπεζούλιας, Διευθυντής Εξαγωγών και Μάρκετινγκ
Α.Η.Β. ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε. – ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ

Ποιά είναι η AHB GROUP ΑΕ

Η AHB GROUP ΑΕ δραστηριοποίεται στην εμφιάλωση νερού από το 2013. Εμφιαλώνει το νερό εξαιρετικής ποιότητας ΘΕΟΝΗ που προέρχεται από την τοπική πηγή ΚΟΥΡΑΣ των Αγράφων σε μια υπερσύγχρονη μονάδα σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Το νερό ΘΕΟΝΗ κατέχει πολλαπλές διακρίσεις και διεθνή βραβεία για την ποιότητά του από πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας.

Η ανάγκη

Η αλματώδης ανάπτυξη της ΑΗΒ GROUP δημιούργησε την ανάγκη για αυτοματοποίηση των διαδικασιών της ώστε να ανταπεξέλθει στην αυξημένη ζήτηση για τα προϊόντα της.

Συγκεκριμένα αναζητούσαν μία ολοκληρωμένη λύση για:

  • Καλύτερο έλεγχο των α’ υλών
  • Αυτόματη καταγραφή της παραγωγής
  • Καλύτερο έλεγχο των αποθεμάτων στην αποθήκη
  • Αποφυγή των ανθρώπινων λαθών στις αποστολές προς τους πελάτες
  • Βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πελάτη

Η λύση

Η ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ BARCODE SOLUTIONS AE προσέφερε την ολοκληρωμένη λύση QUICK που περιλαμβάνει εξοπλισμό και λογισμικό (barcode printers, PDA, ασύρματο δίκτυο και λογισμικό οργάνωσης αποθήκης) και που κάλυψε πλήρως τις ανάγκες της ΑΗB GROUP.

Λειτουργίες του QUICK

Παραλαβές α’ υλών. Οι εργαζόμενοι στην αποθήκη α’ υλών ‘σκανάρουν’ τις α’ ύλες που παραλαμβάνουν ώστε το λογισμικό Quick να ελέγξει την ορθότητά τους, να γίνει αυτόματα η καταγραφή της παραλαβής και να ενημερωθεί το ERP της επιχείρησης.

Καταγραφή παραγωγής. Μετά την παλετοποίηση των προϊόντων ένας Zebra barcode printer εκτυπώνει την ετικέτα της παλέτας και ο εργαζόμενος στο σημείο ‘σκανάρει’ το barcode της ετικέτας. Αυτομάτως καταγράφεται η παραγωγή και μέσω του Quick ενημερώνεται η αποθήκη της παραγωγής.

Ενδοδιακινήσεις. Τα προϊόντα από την αποθήκη της παραγωγής μεταφέρονται σε 3 διαφορετικές αποθήκες. Μέσω της διαδικασίας της ενδοδιακίνησης που γίνεται με το ‘σκανάρισμα’ του barcode της ετικέτας της παλέτας, το Quick ενημερώνει αυτόματα τις αποθήκες έτοιμων προϊόντων.

Picking. Καθημερινά η επιχείρηση αποστέλλει σημαντικό πλήθος παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα. Το λογισμικό Quick «μοιράζει» τις παραγγελίες στους pickers ενώ στη συνέχεια ελέγχει και καταγράφει τα προϊόντα που στέλνονται, εκμηδενίζοντας έτσι τις λάθος αποστολές.

Απογραφές. Το Quick διενεργεί επίσης απογραφές των αποθηκών. Οι απογράφες μπορεί να αφορούν και τις 3 αποθήκες ή επιλεκτικά μία μόνο αποθήκη ή ακόμα και σε συγκεκριμένους κωδικούς.

Τα οφέλη

Τα οφέλη της ΑΗΒ Group ήταν πολλαπλά:

  • Επιτάχυνση των εργασιών
  • Αποφυγή των ανθρώπινων λαθών
  • Καλύτερο, ευκολότερο και ταχύτερο έλεγχο των αποθεμάτων της
  • Ακριβή έλεχο των εταιρικών στόχων

Ενδιαφέρεστε για παρόμοια εφαρμογή; Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6047000.

Φόρμα Επικοινωνίας

Invalid Input

Λάθος Εισαγωγή. Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε.

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Invalid Input

Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ