Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900, 210 6047000
Email: marketing@archimedes.gr

Η Αρχιμήδης ΑΕ δραστηριοποιείται από το 1992 στις εφαρμογές, τον εξοπλισμό και τις σχετικές υπηρεσίες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν και να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες τους. Πιο συγκεκριμένα, η Αρχιμήδης ΑΕ εξειδικεύεται στους παρακάτω τομείς:

Στα 25 χρόνια λειτουργίας της η Αρχιμήδης ΑΕ έχει περισσότερους από 1.000 ευχαριστημένους και ενεργούς πελάτες. Έχουμε μακροχρόνιες και απευθείας συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο μας, όπως Zebra/Motorola, Datalogic, TSC, Extreme και Labels Ribbons.

Η Αρχιμήδης AE ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο για τους εξής λόγους:

  • Μελετά σε βάθος τις ανάγκες κάθε πελάτη και σχεδιάζει κάθε εφαρμογή με γνώμονα την αξιοπιστία, μείωση του κόστους, αύξηση παραγωγικότητας, λειτουργικότητα, ευκολία εγκατάστασης και ελαχιστοποίηση του ανθρώπινου λάθους.
  • Συνεργάζεται με τους κορυφαίους διεθνώς προμηθευτές προσφέροντας εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλού επιπέδου ποιότητας σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές και με ελκυστικούς όρους απόκτησης.
  • Φροντίζει για τις έγκαιρες παραδόσεις του εξοπλισμού, ενώ τα δημοφιλή προϊόντα παραδίδονται σε 24 ώρες από δικό της στοκ.
  • Έχει οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης που βοηθά τον πελάτη στην επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού/εφαρμογής, διαθέτει μεγάλα αποθέματα ανταλλακτικών σε εξαιρετικές τιμές, έχει δικό της τμήμα επισκευών και τηλεφωνικής υποστήριξης. Και όλα αυτά, γιατί η Αρχιμήδης ΑΕ στοχεύει μονίμως στο κτήσιμο μιας αξιόπιστης και μακροχρόνιας σχέσης με τον πελάτη.
  • Είμαστε μέλος του Ομίλου Θεοδώρου, έναν από τους πιο ισχυρούς ελληνικούς Ομίλους, γεγονός που μας επιτρέπει πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα από τεχνολογίες (αυτοματισμοί, πληροφορική, κωδικοποίηση, ηλεκτρονική ζύγιση, κλπ) που συνδυάζονται με τη δική μας τεχνογνωσία στα barcodes και το mobile computing.

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6047000.

Invalid Input

Invalid Input

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Invalid Input

Invalid Input