Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900, 210 6047000
Email: marketing@archimedes.gr

O Omilos Theodorou stin Efodiastiki Alysida and Logistics 2017

Ο Όμιλος Θεοδώρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2017 που διεξήχθη από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Στο περίπτερό μας παρουσιάσαμε λύσεις για την αυτοματοποίηση και αύξηση παραγωγικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας εντός και εκτός των τειχών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν “live” τις λύσεις μας για:

  • αυτοματοποίηση της αποθήκης (παραλαβές, έλεγχος και σήμανση, αποθήκευση & ενδοδιακινήσεις, picking, packing, βελτιστοποίηση απόδοσης εργαζομένων, έλεγχος φορτώσεων, απογραφή αποθήκης)
  • εξοπλισμός για την αποθήκη (εκτυπωτές ετικετών, barcode scanners, φορητά τερματικά, ασύρματα δίκτυα, κ.α) των κορυφαίων οίκων Zebra, TSC, Extreme και Datalogic
  • τιμολόγηση επί αυτοκινήτου
  • τις νέες τεχνολογίες στο mobility
  • περιτύλιξη παλετών με stretch film, με αυτόματα και ημι-αυτόματα συστήματα περιτύλιξης παλετών Robopac σε συνδυασμό με το υψηλής τεχνολογίας stretch film ULTRAStretch™
  • τις καινοτόμες ταινίες συσκευασίας ULTRAtape™ για μηχανές αυτόματης και ημιαυτόματης σφράγισης χαρτοκιβωτίων

Αν δε μας επισκεφθήκατε στην έκθεση και ενδιαφέρεστε για τις λύσεις μας, μπορείτε να συμπληρώσετε το δελτίο ενδιαφέροντος και θα φροντίσουμε εμείς να έλθουμε σε επαφή μαζί σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 6690900.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6690900.

Invalid Input

Invalid Input

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Invalid Input

Invalid Input