Επικοινωνία

Τηλέφωνο Επικοινωνίας
210 6690900
Επικοινωνία μέσω email
marketing@archimedes.gr
Τηλέφωνο: 210 6690900, 210 6047000
Email: marketing@archimedes.gr

Η νέα σειρά 3600 της Zebra αποτελεί την πιο ανθεκτική σειρά scanner ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στα πιο αντίξοα βιομηχανικά περιβάλλοντα ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήστη χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του. Όλα οι scanners της σειράς 3600 είναι 23% πιο ανθεκτικοί από οποιοδήποτε άλλο scanner της ίδιας κατηγορίας, καθώς αντέχουν σε πτώση από 2,4m. Τόσο τα ασύρματα όσο και τα ενσύρματα μοντέλα της σειράς είναι τα μοναδικά στην κατηγορία τους που διαθέτουν προστασία IP67 σε σκόνη και υγρασία.

Επιπλέον, η νέα αυτή σειρά ξεχωρίζει και για την ασυναγώνιστη απόδοσης της. Διαθέτει προηγμένη τεχνολογία σάρωσης που επιτρέπει τη σάρωση γραμμικών κωδικών ακόμα πιο γρήγορα, “με την πρώτη φορά - κάθε φορά” ανάγνωση και σε οποιαδήποτε κατάσταση –κατεστραμμένο, βρώμικο ή κακώς τυπωμένο. Διατίθεται σε 6 μοντέλα και είναι ιδανική για χρήση σε αποθήκες και εργοστάσια.

 

Ενδιαφέρεστε για το παραπάνω προϊόν; Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 6047000.

Invalid Input

Invalid Input

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας

Παρακαλώ συμπληρώστε το επώνυμό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε την επωνυμία της εταιρείας σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τον τίτλο της θέσης σας στην εταιρεία.

Παρακαλώ συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας.

Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας.

Invalid Input

Invalid Input